dimecres, 28 de febrer del 2018

ART AMB LLUM



Hem conegut un artista que es diu Hannu Huhtamo que fa obres d’art amb llum.

Nosaltres també hem fet fotos pintant amb llum de: llanternes, joguines amb llum, una vareta màgica , frontals, varetes lumíniques, un despertador amb llum, un spiner lumínic, una bola lumínica, una vareta de bola, sabates lumíniques i una bola del món.

Al taller hem mirat un vídeo d’unes nenes i uns nens d’una altra escola que van fer art amb llum. Després hem mirat els objectes amb llum que teníem nosaltres, hem pensat quins dibuixos volíem fer i els hem dibuixat amb ceres a sobre d’una cartolina negra. Més tard hem assajat els moviments que havíem de fer amb els objectes. Llavors hem apagat els llums de la sala i per grups hem anat passant a fer les fotografies. La càmera necessitava 6 segons per fer cada foto.

Hem après que amb llum també es pot fer art i que podem crear figures molt diferents: L’Arc de Sant Martí, lletres, cares... Hem vist que es poden fer vàries figues alhora i que es podem utilitzar diferents objectes que facin llum. Les fotos s'han de fer a les fosques amb una càmera reflex posada en un trípode i els objectes amb llum s’han de moure molt a poc a poc.

Ha estat emocionant pintar amb llum, primer estàvem nerviosos perquè no sabíem com sortiria la foto i després quan veiem que el resultat se semblava al que volíem dibuixar ens sentíem molt alegres. El taller ha estat al·lucinant, espectacular, divertit, meravellós i extraordinari.
Cliqueu sobre la foto per veure les nostres fotografies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada