dimecres, 28 de febrer del 2018

FEM INSTAL·LACIONS ARTÍSTIQUES

Hem conegut artistes que fan instal·lacions artístiques com Mademoiselle Maurice que les fa amb origami, Félix González Torres que les fa amb caramels i SaKir Gökçebag que les fa amb sabates, galledes, etc.

Hem fet instal·lacions artístiques amb diferents materials: fustes, gots, plats, fregalls, roba, mitjons, paper de diari, samarretes i gorres.

Per poder ocupar l'espai i enfilar les nostres obres d'art hem fet servir: capses, tubs, agulles d'estendre la roba, fil de pescar i penjadors.

Al taller primer vam presentar els materials i vam investigar de quantes maneres diferents es podien col·locar. Després vam fer instal·lacions artístiques individualment o en petit grup. I al final vam fer una obra tots junts i li vam posar un títol.

Hem après a crear instal·lacions artístiques amb materials del dia a dia. Sabem que les instal·lacions artístiques són obres d'art contemporani, tenen volum, ocupen un espai i volen expressar alguna cosa. Algunes instal·lacions tenen so, llum, vídeos, aire, moviment i es pot passejar pel mig.

Ens ha agradat el taller perquè ens hem sentit com artistes. Ha estat interessant i divertit descobrir com fer art amb diferents objectes. 


https://photos.app.goo.gl/gkSFN7KaVddlouHv2
Si voleu veure com fem instal·lacions cliqueu la imatge.

 
Si voleur veure les instal·lacions que hem fet clique la imatge.
Si voleu veure les instal·lacions que hem fet al cliqueu la imatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada